За нас

Морела Търговище

Морела ООД е компания, създадена през създадена 1990г. като наследник на Булгарплод Търговище с основно направление на развитие – търговска и производствена дейност.

Фирма МОРЕЛА е българска верига от хранителни магазини на самообслужване, заведение за бързо хранене с кулинарен щанд за пресни ястия и производствено-складова база.

Фирмата стопанисва следните обекти в гр.Търговище:

  • Хранителен магазин – ул. Сава Катрафилов 2
  • Хранителен магазин – ул. Република 19
  • Хранителен магазин – ул.Цар Симеон 21
  • Хранителен магазин – кв. Запад 2, срещу 36 бл.
  • Хранителен магазин – кв. Запад 2, срещу 54 бл.
  • Заведение за бързо хранене – кв. Запад 2, срещу 36 бл.
  • Производствено складова база – Индустриална зона

Фирма Морела ООД е дългогодишен производител на туршии, съчетаваща традиции и новаторство. Производственият цех и складова база разположени на площ  съобразени с европейските изисквания и стандарти. Внедрена е система за безопасност на храните при тяхното производство и дистрибуция – HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point)

Внимателния подбор на суровините, използвани в производството и стриктното спазване на рецептите и технологиите при консервирането осигуряват гарантирано високо качество и удовлетвореност на клиентите от предлаганата богата гама асортименти без консерванти и изкуствени овкусители и оцветители. Произвежданите туршии от кисели краставички, моркови, карфиол, бамя, люти чушлета, зелени домати, кисел чесън, кисело зеле и зелеви листа, са произведени без термична обработка, на основата на млечно-киселата ферментация и са с доказано високи вкусови качества.

Фирма МОРЕЛА отглежда култивирани бяла и кралска печурки използвайки последните достижения в областта на гъбопроизводството. Фирмата е утвърден доставчик на гъби за редица  търговски  обекти от Североизточна България. Предлага  първокласни  гъби в насипно състояние и опаковки по 0,250 кг.

Заведението за бързо хранене БЪЛГАРСКА КУХНЯ МОРЕЛА предлага разнообразие от български и интернационални ястия. Заведението съчетава удобството на бързина в обслужването с прясно приготвено и разнообразно меню всеки ден от седмицата.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА в рамките на град Търговище и страната

 – 3 лв. в рамките на град Търговище

– Цената  и начина на получаване на доставката  извън гр. Търговище  се съгласува след разговор на посочените телефони

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За сума над 70 лева в рамките на гр. Търговище

РАБОТНО ВРЕМЕ

На търговските обекти и хранителното заведение:
Понеделник – Неделя: 6:00 – 22:00

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 -В брой за доставки в гр. Търговище

– По банков път при съгласувани доставки извън гр.Търговище

0
ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНА
0
ЗАВЕДЕНИЕ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ
0
%
КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ