Условия за доставки

Време за доставка

Онлайн магазин МОРЕЛА доставя хранителни стоки до твоята врата всеки ден за град Търговище от 09:00 до 17:00 ч в посочения от вас интервал.

Поръчки, направени до 15:00 ч. всеки ден, могат да се доставят до 2 часа след завършване на поръчката.

Цена на доставка и начин на плащане за гр. Търговище

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

3 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За сума над 70 лева в рамките на гр. Търговище

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

В брой

Цена на доставка и начин на плащане извън рамките на град Търговище- след проведен телефонен разговор на указаните телефони в сайта

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Приемане на поръчка и изпращане извън рамките на град Търговище:
Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката. При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка.
При получаване на поръчката Клиентът подписва придружаващите я документи.

ДОСТАВКА

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с посочена от клиента куриерска фирма в указан от Вас офис или адрес. При получаване на стоката, имате право на преглед преди да я заплатите.
Фирма МОРЕЛА не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от МОРЕЛА обстоятелства.
Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на – външни видими дефекти – повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, на тел. 0888303791
За поръчаните от Вас продукти дължите цена за доставка определяна от куриера според локация за доставка, теглото на пратката и сумата за наложен платеж. Точните цени за доставка се определят от куриера при обработка на пратката.